Software waar de thuiszorg op kan bouwen!

Voor kleine zelfstandigen tot grote organisaties

Zorginstellingen

Gebruikers

Wekelijkse zorgafspraken

De Thuiszorgplanner ontzorgt jouw organisatie

De Thuiszorgplanner is een complete software oplossing voor de thuiszorg. Van ZZP’er tot grote thuiszorginstelling:

  • Plannen & matchen
  • Factureren & declareren
  • Cliënt administratie
  • Rapporteren
  • Zorgverleners overzicht
  • Management informatie

Alles doe je gemakkelijk en efficiënt via onze online software of app.

Maar er is veel meer. Iedere organisatie is anders en het werkveld is altijd in beweging. Hier spelen wij dan ook constant op in. Zo bieden wij gespecialiseerde modules waarmee jij jouw Thuiszorgplanner naar wens verder op maat kan maken.

+ De aanvullende modules van de Thuiszorgplanner

iWMO Module

iWLZ Module

NNN-zorgclassificatie Module

iJW Module

AW319 Module

Groepsplanning Module

De Thuiszorgplanner

Voor digitaal gemak in de Thuiszorg

Alles in één systeem

De Thuiszorgplanner beschikt over vele en uitgebreide functionaliteiten. Op deze manier hoef je niet langer gebruik te maken van allerlei verschillende programma’s en systemen. Alles doe je gewoon via de Thuiszorgplanner. Wel zo efficiënt en overzichtelijk. 

Betaalbaar en compleet

Naast ons aantrekkelijke tarief, betaal je bij de Thuiszorgplanner alleen wat je gebruikt. Daarom betaal je nooit te veel en is de Thuiszorgplanner voor zowel grote als kleine zorginstellingen erg betaalbaar.  

Alle support in huis

Bij Coolweb Zorgsoftware hebben we alle kennis over de Thuiszorgplanner zelf in huis. Zo hoef je niet bang te zijn dat je bij een vraag van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Wij helpen je graag!

Ook een handige app voor op pad!

Waarom de Thuiszorgplanner jou kan helpen

Bij Coolweb snappen wij dat de werkdruk in de zorg al hoog genoeg is en dat iedere minuut aan planning of administratie ten kosten gaat van de zorg voor de cliënten. Daarom is de Thuiszorgplanner zo ingericht dat je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan.

 

Onze kernwaarden:

 

Efficiënt

Innovatief

Gemakkelijk

Wat andere zorgverleners van de Thuiszorgplanner vinden

Care Complete werkt nu precies een jaar met de thuiszorgplanner van Coolweb Zorgsoftware. We zijn uitermate tevreden over het systeem. Het is overzichtelijk en vriendelijk om mee te werken. Het sluit goed aan op onze werkwijze bij Care Complete. En mocht je een vraag hebben over het systeem kun je goed terecht bij de afdeling “support” die snel reageert. 

Henk & Esther van den Burg

Eigenaren, Care Complete Thuiszorg

CarePower en de Thuiszorgplanner staan al garant voor een langdurige samenwerking. Als kleine aanbieder in de GGZ/WMO hebben we aan de Thuiszorgplanner een passend registratiesysteem gevonden. Het is veelzijdig en weet zich steeds aan te passen aan de huidige ontwikkelingen. Het belangrijkste voor ons is de gebruiksvriendelijkheid. In enkele uurtjes is nieuw personeel ingewerkt in de thuiszorgplanner. Het biedt ons een systeem dat niet alleen  de cliëntdossiers verzorgt maar ook de personeelsdossiers. Automatische declaratie richting onze financiers.

De veelzijdigheid maar ook de creativiteit die men weet toe te passen past ons. Het verleden geeft ons veel vertrouwen in de toekomst; wij hopen nog op een lange samenwerking.

Piet van Ekert

Casemanager/directie, CarePower

Vragen die wij vaker horen

Blijven de gegevens die ik bij de demo invoer behouden?

Indien gewenst is het na de demo periode mogelijk de demo versie om te zetten in een volledige versie, waardoor alle gegevens van de demo periode behouden blijven.

Hoe ik bij de demo de extra modules uitproberen?

Wil je tijdens de demo ook een extra module uitproberen? Dit is geen probleem. Neem hiervoor na jouw demo aanvraag even contact met ons op. 

Hoe zit het me de privacy van gegevens die ik invoer bij de demoversie?

Bij Coolweb Zorgsoftware B.V. hebben wij verschillende maatregelen genomen om gevoelige persoons- en patiënt gegevens te beschermen. Hierbij gaat het om zowel technische als operationele bescherming refererend aan zowel de AVG norm als de NEN7510.

De laatste innovaties en ontwikkelingen

Elke dag zijn er weer nieuwe ontwikkelingen, zo blijf jij dan ook continu op de hoogte

KIWA Keurmerk

KIWA Keurmerk

Afgelopen week heeft KIWA ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) getoetst op alle wettelijke eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en...

Lees meer

De toekomst in met jouw zorginstelling?

Vraag dan nu onze gratis demo aan en ontdek of de Thuiszorgplanner voldoet aan jouw idealen.